Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Фотосесія для немовлят

iryna fedorovychМене звати Ірина Федорович. Мій шлях до творчості не був прямим - були різні справи, різні сфери діяльності і напрямки розвитку. Проте зрештою я знайшла справу до душі, більш того – творчу справу до душі. З першої фотографії, яку я зробила, відчуття, що це моє, міцно засіло в душі, серці та розумі. Звісно, ще треба було обрати жанр для подальшої роботи, проте, коли народився наш хлопчик, сумнівів про стиль фотографування вже не було – син надихнув мене на ідею фотографування малюків у перші дні їх життя. Малюки, які щойно з’явились на світ дуже ніжні і неповторні! Коли я фотографую цих маленьких янголів, то відчуваю себе частиною чогось надважливого, адже допомагаю людям зберегти ці чудові миті нового життя! Для мене це найбільш натхненний вид зйомки, бо неповторна мить, яку я фотографую залишиться назавжди на фотокартках, а вже завтра немовля зміниться, підросте, набереться сил, нових усмішок та вражень!

Зйомка до 14 днів є оптимальною для новонароджених, бо зазвичай дітки міцно сплять, що дає змогу викласти їх в будь яку зручну та гармонійну для них позу, то ж маємо простір для фантазії та створення надзвичайних кадрів! Фотозйомка немовлят в перші дні їх життя – це особлива, унікальна подія в Вашому житті та житті Вашої дитини. Такими картинками наповнити книгу родинних спогадів можна лише раз, а залишаться вони із Вами назавжди!