Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

День Батька в Тернополі 2016

den batka 2016До Дня Батька та четвертої річниці Консультаційного центру за життя «Колиска життя».

За участі: проекту ТБФ «Карітас» - Школа щасливого материнства св. Анни, консультаційного центру за життя «Колиска життя», кращого тернопільського форуму Сімейка, ГО «Центр щасливого Батьківства та Материнства», Подружньої порадні.

За сприяння: Архикатедрального Собору УГКЦ, готелю Тернопіль, Дружньої Ресторації МАМОНТ, онлайн-школи для мами «Стукіт серця», Сольової кімнати "Казка маленького гномика", фотографа Олега Сопель, Комора Зайця - інтер'єрної фотостудії.

За підтримки: УХ-радіо, радіо Світанок, Тернопільської обласної телерадіокомпанії, ІНТБ, ТОВ "Радіо-ТОН", тернопільських експрес-новин Терен, тернопільської щотижневої газети «У кожен дім», RIA, 20 хвилин, Моя газета, Свобода, інтернет-видання Погляд, Доба, газети Вільне життя, Тернопіль Вечірній, порталу новин like.te.ua, valova.te.uа, dity.te.ua, весільного порталу Пара молода.

Запрошуємо на ряд заходів у місті:

-12.09 о 17.00 лекція на тему: Післяпологовий період, Школа щасливого материнства св. Анни, вул. Федьковича, 16, для вагітних, лектор: акушер-гінеколог Іванна Наконечна.

-16.09 о 12.00 лекція на тему: Тато і мама: як виховувати малюків з народження, Школа щасливого материнства св. Анни, вул. Федьковича, 16, лектор: психолог Людмила Богуцька.

-17.09 о 10.30 наука на тему: Свідоме та відповідальне батьківство та материнство, для наречених Архикатедрального Собору УГКЦ, в катехичному класі, вул. Сагайдачного 14, читають консультанти консультаційного центру за життя «Колиска життя».
-17.09 о 12.00 бесіда на тему: Партнерські пологи: потрібно іти з чоловіком чи ні? Катехитичний клас, Архикатедральний собор , ведуча: психотерапевт Марія Хомів.

-18.09 12.00 круглий стіл представників ЗМІ та волонтерів «Колиски життя», Катехитичний клас, Архикатедральний собор
-18.09 о 13.00 роздача флаєрів біля Архикатедрального Собору УГКЦ, для татусів і мамусь за збереження життя.

-18.09 о 13.00 зустріч в бібліотеці на Коперника на тему: Напрямок-рости. Адаптація. Школа. Життя. Від проекту «Майстерня Батьківства» і психолога Людмили Богуцької, про запис та час можна дізнатись за тел.0975006924. За підтримки Асоціації фахівців розвитку сім’ї та дитини.

-18.09 о 14.30 цікавий лекторій на тему: Як стати, бути і залишатись хорошими татусями і матусями. У ДР «МАМОНТ», ведучі: дитячий педіатр Оля Дутчак, консультант по грудному годуванню Ліля Гавриляк, психотерапевт Марія Хомів,
Запис за тел. 0679998452. Фото звіт від фотографа ОЛЕГ СОПЕЛЬ.

-19.09 о 19.00 для батьків школярів, важливий просвітницько-освітній семінар на тему: «Ознайомлення з основами психологічної допомоги дітям та підліткам, що пережили психотравмуючі події». Місце проведення: готель Тернопіль, малий зал. Запис за тел. 0679998452
Дуже важлива тема і дуже потрібна для татусів-які є захисниками та героями в очах дітей, та не завжли ними бувають, або не відають що робити в разі потреби. Семінар проведуть залучені фахівці: Марі Хомів , лікар психотерапевт, Альона Плотнікова, лікар психіатр, Людмила Богуцька, сімейний психолог-консультант. В межах національного проекту Інституту психічного здоров’я УКУ та Канадського фонду

З 07.09 по 17.09 На форумі "Сімейка" триватиме конкурс "Мій тато-мій герой" (творчі роботи на цю тему).
Трьом переможцям - 3 безкоштовних сертифікати на відвідування Сольової кімнати маленького гномика. Знижки від фотографа Олега Сопель на фотосесію, та знижки від Комора Зайця - інтер'єрної фотостудії.

За підтримки ЗМІ.
На протязі тижня виступи на телебаченні.